Looking For Anything Specific?

Μίλτο Τεντόγλου : Π.Ε Καστοριάς : Συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη ... - «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid).

Μίλτο Τεντόγλου : Π.Ε Καστοριάς : Συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη ... - «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid).. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους ολυμπαικούς αγώνες του τόκιο, με τους διοργανωτές να βάζουν στα μεγάφωνα συρτάκι, αμέσως μετά την απονομή. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο προπονητής του μίλτου τεντόγλου αντέδρασε όντας. Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια.

Ο μίλτος τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου φόρεσε στο στήθος το χρυσό μετάλλιο στην απονομή του μήκους όπερ και εγένετο! Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Η απονομή του χρυσού στον Μίλτο Τεντόγλου (vid) - ΤΑ ΝΕΑ
Η απονομή του χρυσού στον Μίλτο Τεντόγλου (vid) - ΤΑ ΝΕΑ from www.tanea.gr
Συγχαρητήρια για τη δύναμη, το πείσμα, τη νίκη.#τεντογλου #tentoglou. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Το χρυσο αλμα του τεντογλου. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. «tα έδωσα όλα, αυτό που έγινε ήταν θαύμα». Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους ολυμπαικούς αγώνες του τόκιο, με τους διοργανωτές να βάζουν στα μεγάφωνα συρτάκι, αμέσως μετά την απονομή. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος… πετώντας στο τελευταίο άλμα στα 8,41μ.

Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου, ο οποίος είναι μέλος της stoiximan tokyo. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Συγχαρητήρια για τη δύναμη, το πείσμα, τη νίκη.#τεντογλου #tentoglou. Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον μίλτο τεντόγλου. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Ο «ψαρωμένος» τεντόγλου άκουγε σιωπηλός τις οδηγίες του τεραστιου αυτού προπονητή και όταν τα μικρόφωνα και οι κάμερες έρχονταν κοντά ο τεντόγλου κατέβαινε για χαλαβέ στις προπονήσεις. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους ολυμπαικούς αγώνες του τόκιο, με τους διοργανωτές να βάζουν στα μεγάφωνα συρτάκι, αμέσως μετά την απονομή. Στο τελευταίο μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή. Είναι ένας τρομερός αθλητής και. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου φόρεσε στο στήθος το χρυσό μετάλλιο στην απονομή του μήκους όπερ και εγένετο! Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα. Ο μίλτος τεντόγλου, σχολιάζοντας το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο άλμα εις μήκος ανέφερε πως δεν το περίμενε και πως εν μέρει νιώθει πως δεν το άξιζε, αφού ο ετσεβαρία πάντα τον κερδίζει. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους ολυμπαικούς αγώνες του τόκιο, με τους διοργανωτές να βάζουν στα μεγάφωνα συρτάκι, αμέσως μετά την απονομή. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Ο μίλτος τεντόγλου συγκλόνισε όλη την ελλάδα με το έκτο και τελευταίο άλμα το στον τελικό του μήκους, που του χάρισε το χρυσό.

Μητσοτάκης για Τεντόγλου και Καραλή: Μας κάνετε περήφανους ...
Μητσοτάκης για Τεντόγλου και Καραλή: Μας κάνετε περήφανους ... from www.tromaktiko.gr
Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. Τα συγχαρητήριά του έδωσε ο κυριάκος μητσοτάκης στον μίλτο τεντόγλου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος… πετώντας στο τελευταίο άλμα στα 8,41μ. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ο τρομερός μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου κι ο εθνικός ύμνος ακούστηκε στο… Ο «ψαρωμένος» τεντόγλου άκουγε σιωπηλός τις οδηγίες του τεραστιου αυτού προπονητή και όταν τα μικρόφωνα και οι κάμερες έρχονταν κοντά ο τεντόγλου κατέβαινε για χαλαβέ στις προπονήσεις. Ο έλληνας αθλητής «πέταξε» στα 8,41 και άφησε πίσω του τους κουβανούς ετσαβαρία και μάσο, για να δώσει στη χώρα μας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο. Συγχαρητήρια για τη δύναμη, το πείσμα, τη νίκη.#τεντογλου #tentoglou.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας μετά.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. O 61χρονος προπονητής αναφέρεται στον μίλτο τεντόγλου, την επιτυχία του στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, τον τραυματισμό του και την αποκατάστασή του και το. Θερμα συγχαρητήρια στο μίλτο τεντογλου για την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φετος. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Ο μίλτος τεντόγλου, ο οποίος ανήκει στη χορηγική οικογένεια της stoiximan, έχει πάει στο τόκιο με στόχο να. Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. Ο μίλτος τεντόγλου συγκλόνισε όλη την ελλάδα με το έκτο και τελευταίο άλμα το στον τελικό του μήκους, που του χάρισε το χρυσό. Ο έλληνας αθλητής «πέταξε» στα 8,41 και άφησε πίσω του τους κουβανούς ετσαβαρία και μάσο, για να δώσει στη χώρα μας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους ολυμπαικούς αγώνες του τόκιο, με τους διοργανωτές να βάζουν στα μεγάφωνα συρτάκι, αμέσως μετά την απονομή. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο άλμα στον τελικό. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έστειλε τους έλληνες στον έβδομο ουρανό. Αποτελεί μια απο τις ελπίδες της χωρας μας για το #tokyo2021 #τεντογλου.

Ο «ψαρωμένος» τεντόγλου άκουγε σιωπηλός τις οδηγίες του τεραστιου αυτού προπονητή και όταν τα μικρόφωνα και οι κάμερες έρχονταν κοντά ο τεντόγλου κατέβαινε για χαλαβέ στις προπονήσεις. Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. Ο μίλτος τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα. Είναι ένας τρομερός αθλητής και. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου φόρεσε στο στήθος το χρυσό μετάλλιο στην απονομή του μήκους όπερ και εγένετο!

«Συγχαρητήρια στον "χρυσό" Μίλτο Τεντόγλου που σήκωσε ψηλά ...
«Συγχαρητήρια στον "χρυσό" Μίλτο Τεντόγλου που σήκωσε ψηλά ... from www.gavros.gr
Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου φόρεσε στο στήθος το χρυσό μετάλλιο στην απονομή του μήκους όπερ και εγένετο! Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Νεα μεγαλη επιτυχια και πανελληνιο ρεκορ απο μιλτο τεντογλου. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους ολυμπαικούς αγώνες του τόκιο, με τους διοργανωτές να βάζουν στα μεγάφωνα συρτάκι, αμέσως μετά την απονομή. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο.

O 61χρονος προπονητής αναφέρεται στον μίλτο τεντόγλου, την επιτυχία του στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, τον τραυματισμό του και την αποκατάστασή του και το.

Θερμα συγχαρητήρια στο μίλτο τεντογλου για την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φετος. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου φόρεσε στο στήθος το χρυσό μετάλλιο στην απονομή του μήκους όπερ και εγένετο! Στο τελευταίο μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έστειλε τους έλληνες στον έβδομο ουρανό. Ο μίλτος τεντόγλου, σχολιάζοντας το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο άλμα εις μήκος ανέφερε πως δεν το περίμενε και πως εν μέρει νιώθει πως δεν το άξιζε, αφού ο ετσεβαρία πάντα τον κερδίζει. Ο μίλτος τεντόγλου, ο οποίος ανήκει στη χορηγική οικογένεια της stoiximan, έχει πάει στο τόκιο με στόχο να. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος… πετώντας στο τελευταίο άλμα στα 8,41μ. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Ο μίλτος τεντόγλου έγινε ο 35ος έλληνας αθλητής που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς συγχαρητήρια μίλτο και σ΄ ευχαριστούμε για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσες». Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τεντόγλου. O 61χρονος προπονητής αναφέρεται στον μίλτο τεντόγλου, την επιτυχία του στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, τον τραυματισμό του και την αποκατάστασή του και το.

Posting Komentar

0 Komentar